Kérjen időpontot szervizünkbe! Időpontot kérek

Cégtörténet

Autós szakmában nevelkedett gyerekként az iskolákat elvégezve némi gyakorlatot szerezve 1991-ben megnyitottam Zuglóban a Róna u-i autóvillamossági műhelyt. Rövid időn belül autósboltot, majd autóalkatrész nagykereskedelmet is. Abban az időben főleg „keleti csodákat” javítottunk és ezek alkatrészeit forgalmaztuk. 1992 végén nyitottunk még egy autósboltot a Podmaniczky u-ban. Rengeteget dolgoztunk a hét minden napján, minimum 16 órákat. 1994-ben be kellett látni, hogy a megszokott jármű park lassan de biztosan elfogy, kikopik, eltűnik (a keleti blokk visszaimportálta).

Lépni kellett, tőkém és rutinom nem volt igazán a nagy kiugrásra és a bizonytalanságba nem is mertem belevágni. Rengeteg csibész inkorrekt „üzletember” akart rövid idő alatt meggazdagodni akkortájt. Ezek az emberek már nincsenek a szakmában. Én akkor úgy gondoltam, hogy egy tradicionális nagy múltú cég partnereként dolgozni ugyan kötelezettségekkel jár, de némi biztonságot is ad.

Ennek tudatában 1994-ben partnerszerződést kötöttem a Bosch-al. Amely azóta is töretlenül tart. Nagyon szép kereskedelmi forgalmakat csináltunk, de a globalizáció minket is megevett, ahogy minden kis- és középvállalkozást. Viszont a szolgáltatást nem tudják a multinacionális cégek lenyúlni, mert ahhoz dolgozó kéz és ember kell. 1996-ban nagy lépésre szántam el magam Budán megvettem egy akkor már 50 éve működő autójavító műhelyt. Az egész egy koszfészek volt, amit lelaktak, átmentettek, lenyúltak. Az akkori rendszernek megfelelően két helyről is meg kellett venni, de ezen is túl lettem.

1998-ra tudhattam magaménak a telephelyet. Azóta folyamatos fejlesztések eredményeként.

2006-ra sikerült egy olyan kis rendezett műhelyt és kereskedést kialakítani, ami megfelelhet az ügyfeleinknek, a hatóságoknak, a környezetünknek, kollégáimnak és nekem is.

2009-re komplett hatósági vizsga sor kiépítésével is végeztünk Nekünk a hosszú távú, nyugodt, korrekt munkakapcsolatok kialakítása és megőrzése, minőségi munka végzése a fő célunk. Remélem ön is megtapasztalhatja nálunk ezt a filozófiát.

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével.

Keressem minket a facebookon is!
https://www.facebook.com/pryma.autocentrum/

Pryma Zoltán
cégvezető