Kérjen időpontot szervizünkbe! Időpontot kérek

Biztonságtechnika

Cégünk megkezdte a jelenleg legmodernebb gépjármű követő rendszer beszerelését. További információ a gyártó honlapján: http://www.intelliguard.hu/

Védelem az autólopás ellen

Ellophatatlan autó nem létezik, de van esélyünk, hogy a mi autónk kiállja a tolvajok ostromát. A védelem két kulcsfogalma a kombinált védekezés és a meglepetés ereje. A harmadik fontos tényező, pedig a pénz, hiszen a rablásgátló rendszerek pénzbe kerülnek. Ha az autó értékének kb. 5%- át védelemre költjük, hatékony védelem építhető ki, és még mindig a Casco-önrész alatt vagyunk.

Cégünk a CONSTRUCT cég váltózárait ajánlja az Ön gépkocsijába!

A biztonság elve a gépjármű váltó mechanizmusának lezárásában rejlik. A váltó mozgatható részei „hátramenet” /R/ állásban állnak, a karosszéria stabil részeihez vannak lezárva, a masszív mechanikus biztonsági rendszer segítségével. A szerkezetből ön annyit észlel, hogy a váltókar valamely pontján található egy kulcsnyílás.

A kinyitás és a bezárás a CONSTRUCT mechanikus biztonsági berendezés zárbetétjének kulcselfordításával történik. Az összes kulcs egy kódkártya alapján regisztrálva van, tehát a pótlás megoldható.

A CONSTRUCT cég termékei felhasználhatóak a sorozatgyártásban készülő gépjárművek nagy részénél, mechanikus és automataváltónál egyaránt.

A berendezés főleg a gépjármű középső részén, a kardánboxban van elhelyezve. A gépkocsi utasterében csak a biztonsági zárbetét látható. Ez a speciális zárbetét rendelkezik minden biztonsági elemmel, amely ismert feltörési módszerekkel szemben (fúrás, törés, kihúzás,…) hatásos.

A berendezés a beszerelést követően roncsolás nélkül, egyszerű kéziszerszámokkal megbonthatatlan.

A CONSTRUCT megkapta a kriminalisztika és rendőrségi intézetek legmagasabb szintű minősítő bizonyítványát egy sor európai országban.

A Pryma Autócentrum a CONSTRUCT hivatalos beszerelőműhelye.

Elektronikus védelem

A védelem alappillére tehát egy mechanikus védelmi rendszer a váltózár!

A váltózár mellé kiegészítésként beépíthetünk:

  • riasztóberendezést
  • indításgátló berendezést /immobiliser/
  • rejtett kapcsolót

A mechanikus és elektronikus védelem mellé ajánlunk még egy új technológiát, az UV gravírozást, melynek legnagyobb előnye, hogy eltávolíthatatlan, vagy csak nagy munka és költségek árán lehet eltávolítani az azonosító jeleket.

Tehát, ha gépjárművünkben található váltózár és riasztó, immobiliser, illetve el van látva UV gravírozással, akkor nyugodtan hajthatjuk esténként a fejünket a párnára, hiszen megtettünk mindent gépjárművünk védelme érdekében.